Relatii suplimentare la
tel: 0722388871
e-mail paulminca@yahoo.com
 

BEA APA SUFICIENTA SI DE CALITATE SA FII SANATOS!

 

Apa vindeca

Apa este cel mai ieftin medicament si mai la indemana omului.
Dar sa vedem ce boli vindeca apa:
1.Vindeca aciditatea gastrica(arsurile).Folosirea apei de calitate pentru o hidratare corecta este cea mai buna metoda Medicamentele in acest caz creaza alte probleme,
2.Previne si ajuta la vindecarea artritei(artrita este o criza de apa localizata in incheieturi)
3.Previne si amelioreaza durerea de spate. Durerea de spate in regiunea lombara poate fi un semn al lipsei de apa intre discurile coloanei.(spatiile pline cu fluid sunt de fapt pernute ce sprijina greutatea intregului corp).Daca hidratarea nu este corecta si se iau ca remediu medicamente, aceasta poate duce la degenerarea totala a celulelor cartilaginoase din incheieturi,sau la deformarea coloanei vertebrale(osteoartrita).
4. Previne anghina pectorala.Durerea de inima poate fi un semn al lipsei de apa. Pentru ameliorare trebuie sa crestem consumul de apa.
5.Previne si amelioreaza durerile de cap.(migrenele)Migrenele semnalizeaza de fapt nevoia de apa a creierului si a ochilor. Creierul contine 93% apa si dezechilibrarea chiar si moderata produce ameteli si dureri de cap.
6.Previne si ajuta la vindecarea colitei. Colita provoaca dureri care semnalizeaza lipsa apei din intestinul gros.Constipatia este rtezultatul contractarii intestinului gros pentru a extrage si ultima picatua de apa din materiile fecale pentru ca lubrefierea si extractia de substante nutriente sa aiba loc.Ignorarea acestor simptome ,duce la constipatii cronice, la dezvoltarea hemoroizilor si la un risc ridicat al cancerului de colon.
7. Previne hipertensiunea ,care este starea de adaptare a corpului la o lipsa totala de apa in vasele de sange ,pentru a fi difuzata celulelor.Pentru aceasta difuzare, trebuie o presiune suficienta ,care in lipsa apei va creste.Prin hidratarea corecta, presiunea scade la normal.
8Apa previne diabetul de tip 2, care apare datorita dezechilibrului hidric al sistemului circulator.
9.Ajuta la reducerea colesterolului care apare datorita eforturilor organismului de a compensa lipsa de apa.Clesterolul este un material vascos care este depozitat in locurile libere dintre membranele celulelor pentru a le proteja impotriva pierderii apei.El poate sa scada in 21 de zile de hidratare corecta.
10.Previne si amelioreaza astmul
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one