Relatii suplimentare la
tel: 0722388871
e-mail paulminca@yahoo.com
 

BEA APA SUFICIENTA SI DE CALITATE SA FII SANATOS!

 

Apa vie

Astazi apa vie din basmele noastre a devenit realitate.Apa vie este o inventie romaneasca, se fabrica la noi in tara si se gaseste in cateva farmacii.Este apa de cea mai buna calitate ,regina neancoronata a apelor , cea de care se spune ca are calitati miraculoase pentru combaterea majoritatii bolilor.Dar ce este aceasta apa vie?Apa vie este apa microbiologic pura saracita in deuteriu .Din pacate ea este prea putin cunoscuta la noi in tara. Se exporta 150 de tone/an in tari precum Ungaria si Japonia , unde pretul /l este de 1000dolari.Se gaseste si la noi in comert, unde o sticla este 0,5 l de apa vie costa 12,5 lei noi,adica 125.000 lei vechi.
Are niste calitati terapeutice deosebite, avand rezultate foarte bune chiar si in tratarea cancerului.
Apa vie este folosita mai mult in scop terapeutic sau in cosmetica. Pentru consum nu renteaza datorita pretului prohibit, dar veti vedea ca mai sunt si alte surse de apa de buna calitate.
Apa vie se mai gaseste in mod natural si in legumele si fructele proaspete. Dar 3-4 kg de fructe echivaleaza cu 1/2 l apa vie.Mai intilnim apa vie si in ghetari, acestia formandu-se cu mii si mii de ani in urma sau in corali.
Apa vie este un antioxidant foarte bun, care anihileaza radicalii liberi din corp,intareste imunitatea,intarzie imbatranirea ,imbunatateste metabolismul si are calitati terapeutice deosebite.
Apa vie-reportaj TVR-Ion Mihai
Apa vie 3
Qlarivia-Reporter special
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one